Vi söker säljare/produktspecialist inom Interventionell radiologi

Publicerades: 22 juni 2017

Vingmed söker en säljare/produktspecialist för produkter inom interventionell radiologi med fokus på stentgraft och program för preoperativ dimensionering . Det är ett viktigt område för Vingmed med ett spännande och innovativt sortiment. För dig som vill ha omväxlande, dynamiska och utmanande arbetsuppgifter innebär detta intressanta möjligheter.

Befattningen innebär kontinuerliga kundbesök på sjukhus i hela Sverige och är därför förknippat med resor. Du har daglig kontakt med läkare, sjuksköterskor och inköpare, främst på Universitetssjukhusen. Du är med i hela processen från presentationer och utvärderingar till utbildning och uppföljning. Utöver detta har du regelbunden kontakt med leverantörerna i produktfrågor.

Eftersom arbetet omfattar support och utbildning bör du som söker ha klinisk bakgrund, alternativt erfarenhet från försäljning av produkter inom detta område. Upparbetat kontaktnät är meriterande. Produktutbildning sker både internt och hos våra leverantörer.

Som person är du målmedveten och gillar utmaningar. Du har en vilja och förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du kan planera ditt arbete och har lätt för att kommunicera i tal o skrift, både på svenska och engelska. Du är duktig på att skapa och upprätthålla kontakter.

Lämplig bostadsort är Mälardalen.
Du får arbeta i en kreativ och positiv miljö med stort utrymme för egna initiativ.

Ansökan & kontaktuppgifter:
Vill du veta mer om tjänsten kontakta försäljningschef Marie Löfgren,
e-post: marie.lofgren@vingmed.se eller ring oss på telefon 08-583 593 00.

Då ansökningar behandlas löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan snarast möjligt.
Det går bra att skicka ansökan via e-post: jobb@vingmed.se.